FÓbrica de fibra de vidre - Escoprem
CatalÓ   |   Castellano
 
 

FÓbrica de fibra de vidre - Fabricant de fibra de vidre

ESCOprem S.L. Ús una empresa familiar amb l'experiŔncia de mÚs de 30 anys en el mˇn dels materials Composite.

L'origen del contacte amb el poliŔster el trobem en la ind˙stria nÓutica de principis dels setanta quan algunes drassanes emprenedors van comenšar a utilitzar fibra de vidre i resina per a la construcciˇ dels cascos i cobertes dels velers d'esbarjo de l'Ŕpoca.
Passada la gran crisi del sector nÓutic dels vuitanta, es van establir contactes i relacions comercials amb tot tipus de sectors industrials, per a la fabricaciˇ de proteccions, carenats, i carrosseries per a tot tipus de maquinÓria.
TambÚ es comencen a fabricar peces de carÓcter mÚs tŔcnic, com per exemple les pales dels primers aerogeneradors, prototips de velers de regata i altres equipaments complexos.
Un punt d'inflexiˇ en la nostra traject˛ria va ser el fet de comenšar a treballar per a la ind˙stria ferroviÓria, concretament en l'interiorisme de cotxes restaurats.
Aquest ha estat durant anys la base de la nostra activitat empresarial. MÚs recentment, hem diversificat la nostra oferta, elaborant peces amb poliuretans elast˛mers, rÝgids i escumables de diferents densitats, per colada, per emmotllament clÓssic o en premsa, principalment per al sector de la maquinÓria de la ind˙stria alimentÓria.
En el camp del poliŔster tambÚ podem oferir solucions per a dip˛sits de tot tipus i grandÓria, cisternes, depuradores, tubs, varetes i perfils variats de poliŔster amb fibra de vidre. 

SOLUCIONS I SERVEIS
ESCOPREM, ESPECIALITATS EN COMPOSITES

· Fabricació de proteccions, carenats, i carrosserÝes.
· Fabricació peces tŔcniques: pales de aerogeneradors, prototips de velers de regata.
· Interiorisme de cotxes de tren restaurats.
· Peces amb poliuretÓ elast˛mers, rÝgids i escumables de diferents densitats, per colada, por emmotllat clÓssic o en premsa.
· Solucions per dip˛sits de tot tipus i grandÓria.
· Cisternes, depuradores, tubs, varetes i perfileria variada de poliŔster amb fibra de vidre.